Ugrás a tartalomra

Cégünkről

Kedves Érdeklődők, Vásárlóink!

PetraplastEngedjék meg hogy pár sor erejéig bemutassam családi cégünket. 
A vállalkozásunk alapjait édesanyám és édesapám rakta le 1982-ben. A közösen vásárolt első géppel, az otthoni pincében kezdték el ezt az iparágat. A folyamatos fejlődés mellett, mára egy különálló több min 600m2 telephely található Taksony lakóövezetében.
Én magam Wágner Petra vagyok, 2000 óta veszek részt a cég életében. Jelenleg ügyvezető igazgató pozícióban, az irodai munkák mellett, a gyártásban és forgalmazásban is segítem dolgozóinkat.

Cégünk profilja a hőre lágyuló műanyag-feldolgozás. Kertészeti, logisztikai és egyéb vákuumformázott műanyag termékek gyártásával foglalkozunk.

A vákuumformázás során egy előmelegített műanyag fóliát a formázási hőmérsékletre hevítünk, majd nyomáskülönbség (vákuum) alkalmazásával a végső formát adó pozitív, negatív, illetve pozitív-negatív szerszám felületére formázzuk. Ezután a gép lehűti a még szerszámon lévő fóliát, az így kapott félkész terméket vágjuk, stancoljuk a kívánt alakra, így elérve a készterméket.

2020-as évtől a fő tevékenységünk mellett, számítógép által vezérelt CNC szerszámkészítéssel bővítettük megrendelőink lehetőségeit.